verhuisd

Barn Counselling is verhuisd!

Wat een drukte..

Wat een drukte, de afgelopen weken. Alles stond in  het teken van klussen om op de dag van de verhuizing klaar te zijn. Met man en macht werden pluggen verwijderd, gaatjes gedicht, vloerbedekking uitgetrokken, gesausd en laminaat gelegd. Niet te vergeten moesten er dozen worden ingepakt in het ‘oude huis’. Op 6 november kwam de grote verhuisauto aanrijden. Alles verliep voorspoedig en ’s middags was warempel het oude huis al leeg en schoon voor de overdracht de volgende dag.

Is het nu klaar?

En nu..? Is het klaar? Nee.. Nog niet alle dozen zijn uitgepakt. Er wachten nog heel veel klussen die we zelf moeten doen of die worden uitbesteed. Langzamerhand zal dit fijne huis een thuis worden. Keulen en Aken zijn immers ook niet op één dag gebouwd..

De kamer die al wél op orde is? Natuurlijk waar Barn Counselling haar cliënten ontvangt. De eersten zijn inmiddels al geweest.

Zit jij nou ook met een probleem waar je eindelijk eens mee af wilt rekenen, wil je de regie terug in de situatie waar het je uit de hand loopt, of wil je leren omgaan met dat wat zomaar op je pad is gekomen? Wil je je stress kwijt? Er kunnen zoveel redenen zijn waarom het fijn is een counsellor te spreken. Als je het niet doet loop je veel mis: de opluchting, de ruimte in je hoofd en hart. En het stuur dat jijzelf weer in handen krijgt. Hoe fijn is het om dat (weer) te hebben!

Net als een verhuizing

Een verhuizing kost energie, zorg en tijd. Je moet investeren om het zo te krijgen als waar je naar verlangt en wat goed is. Zo is het ook met het leven van alledag. Er is genoeg voor je te winnen! Wat voorrang heeft moet dat ook krijgen. Je bent van harte welkom op het nieuwe adres!

Joke

 

Foto: Pixabay.com