gediplomeerd counsellor

Mijn naam is Joke Barneveld, van jongs af aan belangstellend in mensen en wat hun beweegt. Dat heeft geleid tot een actief luisterende houding zonder oordeel voor de mens tegenover mij en de wens om hier uiteindelijk, na een gedegen opleiding, professioneel mee bezig te zijn. Ik houd van de natuur maar ook van de stad (Zwolle) en kan erg genieten van muziek en creativiteit in alle opzichten.

Joke 21-02-2018 www.barncounselling.nl

Werk

Voordat ik startte als psychosociaal counsellor ben ik vele jaren werkzaam geweest in het bedrijfsleven, het wetenschappelijk onderwijs en de zakelijke dienstverlening. Op vrijwillige basis was ik jarenlang mediator en coach bij buurtbemiddeling in mijn woonplaats Zwolle, taalcoach voor anderstaligen en laaggeletterden en gaf psychosociale begeleiding aan vluchtelingen met een LHBT achtergrond.

Opleiding

  • beroepsscholing Mind Eye Power
  • cursussen en trainingen in coaching en mediation
  • opleiding tot stresscounsellor HBO
  • theologie tweede graads
  • vwo

Specialisatie

Vanuit mijn levenservaring en –geschiedenis kan ik jou als counsellor goed begeleiden in het omgaan met een LHBT identiteit.

Ik loop graag samen een eindje met je op om je eigen weg te zoeken en te vinden!

‘Mijn ervaring met Barn Counselling is heel positief. Joke denkt mee, ik voel me begrepen en de praktische tips en adviezen geven mij dat duwtje in de rug en/of maken dat ik de dingen anders kan bekijken. Aan haar hulp heb ik veel gehad.’ H.B. 

 ‘Ik wil je heel erg bedanken voor je tijd, je inlevingsvermogen, geduld, luisterend oor, en een andere blik op dingen, waardoor ik ben gaan nadenken, soms ook omdenken.’ H.S.

‘Door Barn Counselling heb ik mogen leren trots te zijn op mezelf, op alles wat ik al bereikt heb en de tegenslagen die ik heb overwonnen. En vooral dat ik trots mag zijn om wie ik ben en wat ik ben. Ik kan weer vooruitkijken in plaats van naar het verleden. Ik sta nu met beide benen op de grond en kan genieten van het leven!’ A.E.

Barn Counselling houdt zich als professional aan een ethische beroepscode. Indien gewenst kan deze per e-mail toegezonden worden.

Barn Counselling staat, zoals per 2017 door de overheid verplicht via de Wkkgz, geregistreerd bij

Solopartners Barncounselling.nl

Geschillencommissie en klachtenfunctionaris

 

 

 

Barn Counselling is lid van

www.barncounselling.nl