persoonlijk

Mijn naam is Joke Barneveld, van jongs af aan belangstellend in mensen en wat hun beweegt. Dat heeft geleid tot een actief luisterende houding zonder oordeel voor de mens tegenover mij.  Ik houd van de natuur maar ook van de stad en kan erg genieten van wandelen, muziek, lezen en creativiteit in alle opzichten. Ik  woon al jaren in Zwolle, samen met mijn partner. Ben moeder en oma.

Vanuit mijn levenservaring en –geschiedenis ben ik er als coach voor jou als LHBT-er of naaste-van (anderen uiteraard ook welkom!). Ik heb een christelijke achtergrond en ken de kerkelijke kaart van Nederland maar ben daarin onafhankelijk. Ik loop graag samen een eindje met je op om je eigen weg te zoeken en te vinden en het liefste wat ik doe is je op die weg te bemoedigen! Dit doe ik met Barn Counselling sinds 2013 en ondertussen blijf ik me ontwikkelen om jou op de beste manier van dienst te zijn.

Joke 01-09-2020

Werk

Voordat ik startte als psychosociaal coach ben ik vele jaren werkzaam geweest in administratieve en secretariële functies in het bedrijfsleven, het wetenschappelijk onderwijs en de zakelijke dienstverlening. Op vrijwillige basis was ik lange tijd mediator en coach bij buurtbemiddeling in mijn woonplaats Zwolle, taalcoach voor anderstaligen en laaggeletterden en zet ik mij in als vrijwilliger bij het COC.

Opleiding

  • mind eye power gecertificeerd practitioner
  • stresscounseling hbo
  • coaching-/counseling- en mediationcursussen/-trainingen
  • theologie 2e graads
  • vwo

‘Mijn ervaring met Barn Counselling is heel positief. Joke denkt mee, ik voel me begrepen en de praktische benadering geeft mij dat duwtje in de rug en/of maakt dat ik de dingen anders kan bekijken. Aan haar hulp heb ik veel gehad.’ H.B. 

 ‘Ik wil je heel erg bedanken voor je tijd, je inlevingsvermogen, geduld, luisterend oor, en een andere blik op dingen, waardoor ik ben gaan nadenken, soms ook omdenken.’ H.S.

‘Door Barn Counselling heb ik mogen leren trots te zijn op mezelf, op alles wat ik al bereikt heb en de tegenslagen die ik heb overwonnen. En vooral dat ik trots mag zijn om wie ik ben en wat ik ben. Ik kan weer vooruitkijken in plaats van naar het verleden. Ik sta nu met beide benen op de grond en kan genieten van het leven!’ A.E.