Mind Eye Power

MIND EYE POWER

‘Vorige week ging het ontzettend goed met me. Toen stond ik er echt stralend in en voelde het alsof er een grote last van mijn schouders was gevallen. Inmiddels heb ik soms nog wel eens mijn dipjes maar over het algemeen voel ik me erg goed. Ik wil je ontzettend bedanken voor alles.’ N.N. enkele weken na een MEP sessie

Met Mind Eye Power breng je op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in last gevende overtuigingen, onverwerkte emoties en (gevolgen van) trauma. Dit gebeurt met oogbewegingen en geestkracht (gerichte aandacht en intentie).De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset geeft de methode zijn krachtige werking.

Barncounselling.nl Mind Eye Power

Op deze manier kun je oude houvasten en patronen loslaten en vormgeven aan wat je werkelijk verlangt. Je schakelt van een staat van verdediging naar een staat van groei.

Lees meer in de blog  Mind Eye Power.