Specialisatie LHBT

‘…zij verzweeg te zeggen wat haar vullen zal’ (W. de Mérode)

LHBT staat voor lesbisch, homo, biseksueel en transgender. Als mens, jonger of ouder, kun je het moeilijk hebben met (de ontdekking van) een andere seksuele identiteit, zeker als daar vanuit de omgeving niet altijd positief op wordt gereageerd. Lees daar bijvoorbeeld dit blog over dat ik schreef over mijn eigen verhaal.

Het kan ook zijn dat je kortere of langere tijd getrouwd bent (geweest) en kinderen hebt. Je weet het allemaal niet zo zeker en hebt moeite daarmee om te gaan.

Wat kan counselling voor je betekenen?

Wat kan het lastig zijn je eigen pad te bewandelen. Misschien weet je nog niet eens hoe jouw eigen pad er uit ziet en heb je veel vragen: wie kan en mag ik zijn, hoe ga ik verder en hoe krijg ik vrede met mijn eigen levensgeschiedenis. Soms speelt het (christelijk) geloof en/of de kerk hier een rol. Soms zijn het de mensen om je heen. Soms zit je jezelf in de weg. Bomvol met vragen en emoties kun je zitten.. Van tijd tot tijd duw je de deksel er nog maar weer eens stevig op..

Hoe zou jouw leven eruit zien als je vrij zou zijn van al die vragen en negatieve emoties? Als je voor jezelf zou weten hoe je verder kunt gaan binnen je eigen mogelijkheden en omstandigheden? Ben je er aan toe daaraan te werken?

Want wegduwen en verdringen helpt niet, daar ben je vast zelf ook al achter. Counselling biedt steun in het vinden van jouw eigen en persoonlijke weg.

Aarzel niet en neem contact op, je bent bijzonder welkom! Dat kun je doen door mij te mailen via info@barncounselling.nl.